De Lange Montage logo

Waterontharders

Waterontharders

Ik bied waterontharders aan inclusief montage. Deze waterontharders komen in allerlei verschillende soorten en maten. Ik kom graag bij u op locatie om te kijken wat de beste oplossing voor u is. Op het gebied van advies kan ik hier ook het een en ander voor u betekenen. Neem vrijblijvend contact met mij op om te verstaan naar de mogelijkheden.

De aanbieding zoals op de afbeelding te zien is bevat het volgende: complete montage, aansluitset koppelingen, 4 zakken zout en is incl. btw.

Beschrijving Digisoft DS-900HE

De Digisoft waterontharder is een professionele DS-900 HE – 1 tot 4 personen is voorzien van een hars cilinder die kalk uit het water filtert op basis van ionenwisseling.
Als de economische uitwisselingscapaciteit is bereikt, zorgt de computerbesturing automatisch voor het activeren van het perfecte spoelmoment. Ook tijdens uw vakantie, want met de ingebouwde hygiënemodule, spoelt de DigiSoft zijn harscilinder schoon indien er zeven dagen geen verbruik is gemeten. U regelt eenvoudig zelf de uitgaande resthardheid via het mengventiel.

Technische gegevens

Aantal personen 1-4
Waterverbuik op jaarbasis 190 m3
Capaciteit per regeneratie 3600 liter
Hars inhoud 9 liter
Inhoud zoutreservoir 12 kilogram
Doorstroom 1500 liter per uur
Afmeting Hoogte 700 mm x Breedte 200 mm x Diepte 360 mm
Volumegestuurd ja
Tijdgestuurd ja
Met bypass ja
Diameter aansluiting 22 mm
Maat aansluiting 3/4

Deze DS-900 heeft volledig automatische besturing. De besturing is volume- en/of tijdgestuurd. De inhoud van het harscilinder is 9 liter. De waterontharder is geschikt voor een waterverbruik per jaar 0-190 m3 en heeft een doorstroomcapaciteit 1500 liter/uur. De digisoft DS-900 is een zeer complete waterontharder met uitstekende performance en behoord tot de top klasse van de waterontharders.

Instellingen zijn snel op te zoeken en worden duidelijk weer gegeven dankzij een verlicht display. Er zit een gebruiksaanwijzing bij in het Nederlands en alle onderdelen van de besturing zijn erin terug te vinden. De Digisoft waterontharder DS-900 HE heeft een 9 liter GVK-drukfles is gevuld met hoogwaardig hars. De hars heeft een levensduur van 15 jaar. Op alle mechanische onderdelen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Benodigdheden voor installatie DS-900 HE

  • Een stopcontact binnen 2 meter.
  • Een rioolaansluiting. Indien niet in de buurt kun je eenvoudig een afvoerslang op lengte bestellen. Doormiddel van de slangtule en de aanboorzadel is het eenvoudig te installeren.
  • Hoofdwaterleiding. Middelen voor deze aanpassingen zijn bij de categorie aansluitmaterialen weer te vinden. Mochten hier vragen over zijn laat het ons gerust weten wij staan paraat om u te helpen.

Onderhoud de Digisoft waterontharder DS-900 HE

  • Controleer elke maand het zoutvat zorg dat er altijd zout in zit!
  • De waterontharder heeft 1x per jaar onderhoud nodig..
  • Reinig het zoutvat en gebruik harsreiniger RES-Clean.
  • Controleer de instelling van de waterontharder en kijk of er niks lekt.