De Lange Montage logo

Installatie

Installatie

Met mijn expertise en vaardigheden kan ik u hoogwaardige badkamerinstallatie-oplossingen bieden, aangepast aan uw individuele behoeften en budget.

Ik begrijp dat de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in uw huis is, en daarom hecht ik veel waarde aan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Ik werk met hoogwaardige materialen en moderne installatiegereedschappen om ervoor te zorgen dat uw badkamerinstallatie op professionele wijze wordt uitgevoerd.

Of u nu op zoek bent naar een kleine renovatie of een volledige badkamerinstallatie, ik sta voor u klaar om uw project tot een succes te maken. Ik luister naar uw wensen en bied u persoonlijk advies en begeleiding gedurende het hele proces. Met mijn toewijding en inzet kunt u er zeker van zijn dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw droombadkamer te realiseren.

In het verleden heb ik veel CV-ketels geïnstalleerd. Na ruim 35 jaar heb ik besloten om hier een eind aan te breien en me volledig te focussen op badkamers en waterontharders.