De Lange Montage

Sanitaire installaties

De Lange Montage heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele exclusieve badkamers gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken.

Maar niet alleen luxe badkamers, ook de meest eenvoudige badkamers, sanitaire opstellingen voor minder-validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, schoolgebouwen, campings en recreatiegebieden behoren tot de werkzaamheden van De Lange Montage.

Graag maken wij een afspraak voor u in een van de showrooms van onze leveranciers. Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte.

Waterleiding

Voor het installeren van een waterleiding installatie in een woonhuis tot en met de engineering en montage van complete industriƫle waterleidinginstallaties kunt u bij De Lange Montage terecht. Dit alles uiteraard volgens de laatst geldende voor-schriften.

Ook in het realiseren van legionella-veilige warmwater installaties met een groot tapwatercomfort voor luxe woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccommodaties etc. heeft De Lange Montage veel ervaring.

Gasleiding

Voor het installeren van gasinstallaties voor de woningbouw, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grote gasinstallaties bent u bij De Lange Montage aan het juiste adres. Uiteraard installeren wij volgens de waarborgcriteria en de laatste normen welke zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Vuil- en schoonwaterriolering

In het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwater rioleringssystemen heeft De Lange Montage al ruim 20 jaar ervaring. Wij hebben niet alleen ervaring met pvc maar werken ook met PP of PE rioleringssystemen.

Hemelwater afvoersystemen

De Lange Montage realiseert traditionele hemelwaterafvoersystemen in pvc, zink of koper.

Infiltratie systemen voor hemelwater

Het is een goede zaak dat steeds meer gemeenten overgaan op het infiltreren van hemelwater. Bij dit systeem wordt de schoonwaterriolering niet aangesloten op de gemeenteriolering maar op een aantal zogenaamde rainboxen, welke voorzien worden van geotextiel. Deze boxen kunnen per stuk 300 liter water herbergen en staan het regenwater langzaam af aan de bodem.

Dakgoten

Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar ze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw woning.

De Lange Montage levert en monteert niet alleen standaard mast- en bakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, zowel voor nieuwbouw als voor vervanging. Uiteraard zijn de dakgoten ook in zink of koper lever- en monteerbaar.

Zink is een erg duurzaam materiaal voor dakgoten. Het vervaardigen van zinken goten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en levensduur het vaak aantrekkelijk maken om zink toe te passen. Bij een op de juiste wijze geplaatste zinken goot of dakbekleding is een levensduur van 30 jaar geen uitzondering. Niet voor niets worden de meeste dakgoten dan ook uitgevoerd in zink.

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft maar eveneens een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar het karakteristieke patinagroen.

Brederolaan 2a - 9673 GN Winschoten - Tel. 06 25092808 - spencer21@home.nl

Copyright 2008: De Lange Montage